Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

RAFC - KELEN SC Latolgató

 

 

kezdolap.jpg

 

RAFC - KELEN SC

 

logo-2016-rafc.jpg          kelen-uj-zold-2018.jpg

AZ ELSŐDLEGES CÉL , HOGY MINDKÉT ALAKULAT BIZONYÍTANI SZERETNE.

 

A RAFC csapata a koronavírus hatására, valamint a BVSC Zugló döntésének értelmében , hogy vállalták az NB III. osztályát , a Budapest I. osztályának feltöltésére mint a Budapest II. osztályának az első helyezettjét felkérték a Rákosszentmihályiakat , akiknek eszébe sem jutott megkérdőjelezni , hogy elfogadják a határozatot.

 A több éves NB. III. osztályú tagságuk végett is szeretnék bizonyítani az idei szezonban a törzsszurkolóik előtt, hogy a Budapest I. osztályában minden erőlködés nélkül komoly pozicióba kerüljenek a bajnokság végén.

rafc-szurker-02.jpg   rafc-szurker-01.jpg

Mivel a hazai pályájukat ( már elég rég óta ) állítólag fel fogják újítani, de hallani lehetett olyan híreket is , hogy eladásra kerül a sportpálya. Jelenleg is zárva az ősgyepes terület.

rafc-fobejarat.jpg  rafc-palya-zarva.png

Magyarul szólva , még egy csapattal több ( összességében 5 , és ez csak a Bp. I. osztály ) a hontalan ( Unione FC , Fővárosi Közterület SK , Svábhegy FC , 43.Sz. Építők SK ) Budapest I. osztályának a szintjén.

Amíg az időjárás engedi addig az RTK Péceli úti pályáját veszik bérbe, majd az esős idő érkeztével , nagyjából hazai helyszínen , az Ikaruson fejezik be az őszi szezont.

rtk-jatekoskijaro-vagott.jpg   ikarus-lelato-original.jpg

A Kelen SC a gyönyörű létesítmények köszönhetően továbbra is a Hunyadi Mátyás úton rendezi meg a Bajnoki, valamint a Magyar és a Budapest Kupa meccseit.

kelen-fobejarat.jpg   kelen-palya-191x.jpg 

A Kelen minden bizonnyal tíz körömmel fog harcolni a bajnoki cím megszerzéséért, hogy visszakerüljön a Nemzeti bajnokság harmadik osztályába.

Harmati Tamást ismerve nem is lehet más a terve a Kelen SC Vezetőedzőjének mint az aranyéremért folyó harc végső diadala.

kelen-harmati-tamas.jpg

 

Természetesen azért azt sem felejtsük el, hogy elsősorban , ki hogyan tud igazolni  , ki hogyan tud fiatalokat beépíteni, és ami még közrejátszhat az pedig az a bizonyos Koronavírusos .

Csak remélni tudjuk, hogy a 2020 - 2021-es bajnoki idény nem lesz csonka , és mind a 30 forduló mérkőzései megrendezésre fognak kerülni.

 

budapest-soccer--vissza.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.